Content

  Over mezelf


  In 1996 studeerde ik af als architecte aan de PHL departement architectuur te Diepenbeek. De privéwoningen, bedrijfsgebouwen en scholen die ik ontwierp, hadden allemaal een ding gemeen: de focus op interieur.


  Een woning ontwerpen zonder te weten wie er zal wonen, lijkt mij onmogelijk. Ik vond het altijd al zeer interessant om de noden van de klant te kennen en merkte dat het interieur een steeds belangrijkere inspiratiebron werd.

  Bianca Jans, SMAAKmakers

  Bianca Jans

  Bianca Jans

  Zaakvoerster


  Facebook Twitter Pinterest

  Visie


  Architectuurkennis in combinatie met interieurpassie

  De combinatie van mijn architectuurkennis en interieurpassie maakt dat ik bij ingrijpende interieurrenovaties ook perfect weet wat de constructieve mogelijk- heden van een gebouw zijn. Ook in een nieuwbouwverhaal ben ik een goede sparringspartner van de architect. Ik vindt het dan ook erg belangrijk in een vroeg stadium betrokken te zijn in het bouwproces, zodat architectuur en interieur op elkaar afgestemd worden.

  Architectuurkennis in combinatie met interieurpassie

  Als interieurarchitect focus ik nog meer op subtiele details van kleuren, harde en zachte materialen, verlichting, meubilair en het werken met accesoires die de sfeer bepalen. Om tot het beste resultaat te komen, luisteren wij goed naar de behoeften. Je inleven in de woonwereld van de klant is een vereiste, wil je het perfecte plaatje creeren.